ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Inaugurem l'exposició d'Eugeni Forcano a París
Eugeni Forcano à Paris: 62/15
PUBLICAT Divendres, 16.01.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

imatge exposició Forcano a ParísDivendres 23 de gener a les 18.30 hores s'inaugura al Centre d'Estudis Catalans de la Universitat Paris - Sorbonne l'exposició Eugeni Forcano à Paris: 62/15.  És la culminació d'un acord pres fa mesos per tornar a París el record de les imatges preses allà fa més de cinquanta anys pel fotògraf canetenc.

Forcano va ser comissari, l'any 1962, d'una exposició organitzada pel Comissariat General de Turisme francès, amb fotografies preses a París per artistes catalans i espanyols amb la voluntat de retratar una nova mirada de la ciutat de la llum. A més a més del mateix Forcano, també hi havia imatges de Xavier Miserachs, Oriol Maspons, Jordi Colom o Gabriel Cualladó. Ara, cinquanta-tres anys després d'aquelles instantànies, exposem algunes de les fotografies del París que va veure l'ull de Forcano. En concret són 30 imatges a les quals, com ha estat característica de la llarga trajectòria de Forcano, el carrer i la seva gent prenen protagonisme.

Si teniu l'oportunitat de viatjar a París entre el 23 de gener i el 19 de febrer, us convidem a visitar aquest recull de fotografies de 1962 ara, al 2015. D'aquí ve el títol de l'exposició, 62/15. Una delegació de la Regidoria de Cultura, encapçalada pel regidor Pere Xirau, serà a la inauguració de divendres. Salvador Munrabà, director de la Casa museu Domènech i Montaner n'és el comissari.

Díptic exposició Eugeni Forcano

Díptic exposició Eugeni Forcano

Fitxer: diptic_fra_cat_red_2_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 393.93 kB

Enllaços relacionats:

Informació d'Eugeni Forcano al web de la Casa museu

Notícia publicada al web de l'Institut Ramon Llull (en francès)

^