ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nadal, Cap d'Any i Reis a Canet
Programa d'activitats
PUBLICAT Dijous, 11.12.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El consistori i els treballadors de l'Ajuntament de Canet us desitgem molt Bones Festes !!

Bones Festes

Banner Nadal 2014Canet omple les Festes de Nadal d'activitats. Ajuntament i entitats han preparat molts actes perquè no calgui marxar a fora a gaudir dels dies de Festa. Trobareu actes i horaris detallats al cançoner que cada any edita l'Àrea de Festes, al Viure Canet de desembre i a l'agenda del web, que és l'espai on s'actualitza la informació. Al cançoner, que aquest any ja és el dotzè, trobareu la salutació de la regidora Cati Forcano i com és tradicional poemes de diferents autors. Aquest any hi ha textos de Joan Roig Busquets, Josep M. Sagarra, Apel·les Mestres, Joan Llongueres, J.V. Foix, Joan Maragall, Guerau de Liost i Vicent Andrés Estellés.

Els principals carrers i eixos comercials tenen llums de Nadal encesos des del dia 5 de desembre i fins al 6 de gener. En total, són 73 imatges que contribueixen a donar caliu i alegria i que conviden a passejar pel municipi.

Entre les activitats d'aquestes dates hi ha cantades de nadales al carrer i a les residències d’avis, Els Pastorets al centre Parroquial, la fira de Santa Llúcia a la riera Sant Domènec,  ens visitarà el Pare Noël la Biblioteca es podrà escoltar i veure un conte de Nadal, donarem de menjar al Tió i el farem cagar a la riera Sant Domènec, vindrà el missatger reial per recollir les cartes del Reis d’Orient a la plaça Universitat, sentirem concerts i música d’estils diferents, els petits podran anar al parc infantil i fer tallers a l’envelat de Vil·la Flora. Es farà un Mercat d'intercanvi extraordinari de Nadal amb joguines, contes i llibres infantils a la riera Sant Domènec, i tres exposicions una a la Casa museu, una altra a la Sala Cultural Ramon de Capmany i la tercera a la Sala Tenas. La Missa del Gall, la cantada popular de nadales i el ressopó es farà la nit de Nadal, les 12 campanades i el Ball de cap d’any donaran el tret de sortida de l’any 2015.

Les famílies que vulguin, poden demanar que els Reis visiten les seves cases la nit del 5 de gener, per això s’ha de trucar a Vil·la Flora al telèfon 93 795 46 25, fins al 2 de gener.

Com a final de les Festes, el 5 de gener hi haurà la Cavalcada de Reis amb la salutació des del balcó de l’Ajuntament i audiència a tots els nens i les nenes.

Des de l'Ajuntament de Canet de Mar, desitgem molt Bones Festes a tothom! 

Cançoner de Nadal número 12 - desembre 2014

Cançoner de Nadal número 12 - desembre 2014

Fitxer: canconer_nadal_12.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 24
Mida: 939.23 kB

^