Botķ que mostra/amaga menú lateral
Comunicats oficials
Trencament del pacte de Govern CiU, UMdC i PP
PUBLICAT Divendres, 21.11.2014
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

Govern - roda de premsa trencament pacte de governL’alcalde de Canet de Mar, Jesús Marín, ha explicat aquest matí als mitjans de comunicaciķ la decisiķ que ha pres i que ha quedat reflectida a través de dos Decrets d’Alcaldia, de cessar com a 2n tinent d’alcalde i regidor de l’Ārea de Seguretat Ciutadana i esports al senyor Antoni Romero Carbonell i cessar com a regidor delegat de l’Ārea de Sanitat al senyor Manuel Almellones Conesa.

Aquesta és una decisiķ difícil, que s’ha pres conjuntament entre els dos grups de l’Equip de Govern,  Convergčncia i Uniķ (CiU) i Uniķ Municipal de Catalunya (UMdC) i que fa doncs, que quedi fora del pacte signat després de les eleccions de maig de 2011, el grup municipal del Partit Popular (PP).
La delicada situaciķ política que travessa el nostre país i les darreres decisions preses pel Govern de l’Estat espanyol, en mans del Partit Popular, feien inviable el manteniment d’un pacte i una tasca conjunta entre els membres de les formacions que avui formen l’Equip de Govern de Canet de Mar.  L’atac sistemātic, reiteratiu i ferotge contra les institucions catalanes i directament contra el president de la Generalitat, ha culminat en la querella presentada per la Fiscalia i consensuada pels fiscals espanyols, tot i haver estat rebutjada pels fiscals de Catalunya.

Hi ha línies vermelles que no es poden creuar i el Govern municipal i l’alcalde Jesús Marín, com a representant del partit de Convergčncia Democrātica de Catalunya, no poden quedar-se de braįos plegats.

És una decisiķ molt dolorosa perquč han estat tres anys i mig de treball conjunt i molt ben executat, d’estreta colˇlaboraciķ amb els dos representants del PP, que han estat excelˇlents companys de viatge polític al servei del poble de Canet de Mar. Durant aquest temps, s’ha treballat amb rigor i s’ha aconseguit eixugar el dčficit econōmic que ofegava aquest Ajuntament. L’alcalde ha demanat als dos regidors que es desmarquessin públicament de la postura del seu partit i si no era així, es veuria obligat a cessar-los dels seus cārrecs.

Les tinences d’Alcaldia queden de la manera següent:
1a tinenta d’alcalde: Cati Forcano Isern
2n tinent d’alcalde: Laureā Gregori Fraxedas
3r tinent d’alcalde: Albert Lamana Grau
4a tinenta d’alcalde: M. Assumpciķ Sánchez Salbanyā

Composiciķ del consistori

Reestructuraciķ de les ārees de Govern

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^