ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Fem una plaça nova a l'antiga Oficina de Turisme
PUBLICAT Dimarts, 28.10.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Obres antiga Oficina de TurismeEls operaris han començat els treballs per canviar completament la fesomia de l'espai on hi havia l'antiga Oficina de Turisme. Fa unes setmanes ja es va fer la neteja i l'enderroc de la part d'obra de l'Oficina, i ara el que s'està fent és urbanitzar l'espai i dotar-lo d'una plaça i zona verda. L'estructura metàl·lica de la caseta s'ha mantingut i ara servirà perquè es conservi la originalitat de l'espai. Es recuperarà a la part central el terra original de totxo. Els accessos quedaran pavimentats i s'arreglaran les entrades i les sortides de tot l'entorn, la calçada, la carretera i la rotonda on s'ubica la plaça.

També es canvia la vegetació. S'hi mantindrà la olivera però les plantes que hi haurà seran de tipus mediterrani, que s'adapten correctament al nostre entorn.

La plaça comptarà amb un pas de vianants adaptat que hi facilitarà l'accés a tothom i hi haurà material urbà com bancs, papereres i il·luminació. L'estètica, com podeu veure a la imatge serà molt original i recuperarà la fesomia marinera que ja tenia l'Oficina. I també el color vermell, el color que va lluir durant molts anys l'estructura.

Les obres duraran uns tres mesos. Tota l'actuació té un cost global de 60.500 euros.

Projecte antiga oficina turisme 2014

^