ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament atorga medalles a policies en actiu i antics membres del cos de la Policia Local
PUBLICAT Dimecres, 08.10.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Medalles Policia Local - 2014El 29 de setembre se celebra la festivitat dels sants arcàngels de la guarda i custòdia, Rafel, Miquel i Gabriel. Són els sants patrons dels cossos policials i per aquest motiu, cada any, els membres de la Policia Local, fan diferents actes per celebrar-ho. Aquest 2014, a banda de la celebració de l'eucaristia, d'un dinar i d'un partit de futbol, l'Ajuntament ha volgut homenatjar bona part dels policies en actiu i antics membres com a reconeixement per la seva tasca i dedicació al municipi de Canet de Mar. 

La Comissió de seguiment del Reglament d'honors i distincions va acordar proposar diferents policies que presten o han prestat servei a Canet de Mar, perquè rebessin aquest reconeixement públic. I aquests són:

Medalles a policies en actiu:

Honor al Mèrit de Plata per més de 35 anys de servei continuat sense cap nota desfavorable a l'agent Joan Corredera

Honor al Mèrit de Bronze per més de 25 anys de servei continuat sense cap nota desfavorable a l'agent Carles Montpeó

Honor al Mèrit de Bronze per més de 25 anys de servei continuat sense cap nota desfavorable al caporal José Viera

Honor al Mèrit de Bronze a títol pòstum per més de 25 anys de servei continuat sense cap nota desfavorable a caporal Fernando Terrones

Medalles a policies jubilats:

Honor al Mèrit de Bronze per més de 25 anys de servei continuat sense cap nota desfavorable a l'agent jubilat Claudio Silva

Honor al Mèrit de Bronze per més de 25 anys de servei continuat sense cap nota desfavorable a l'agent jubilat Felipe Luís Ejarque

Honor al Mèrit de Bronze per més de 25 anys de servei continuat sense cap nota desfavorable al caporal jubilat Benet Pera

També es van repartir les Felicitacions Públiques següents:

Al cos de mossos d'esquadra per la col·laboració, coordinació i cooperació amb el cos de la Policia Local de Canet de Mar pel dispositiu de seguretat i mobilitat del Canet Rock 2014.

Al cos de la Policia Local d'Arenys de Mar per la col·laboració, coordinació i cooperació amb el cos de la policia local de Canet de Mar pel dispositiu de seguretat i mobilitat del Canet Rock 2014.

Al cap del cos de la Policia Local de Canet de Mar per la planificació i execució del servei i per la col·laboració, coordinació i cooperació amb els cossos d'emergència i seguretat pel dispositiu de seguretat i mobilitat del Canet Rock 2014.

A l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Canet de Mar per la col·laboració, coordinació i cooperació amb el cos de la Policia Pocal de Canet de Mar pel dispositiu de seguretat i mobilitat del Canet Rock 2014.

A l'Associació d'Agent Cívics de Canet de Mar per la col·laboració, coordinació i cooperació amb el cos de la Policia Local de Canet de Mar pel dispositiu de seguretat i mobilitat del Canet Rock 2014.

Us deixem amb algunes imatges d'aquest acte de reconeixement a persones que desenvolupen amb professionalitat la seva feina:

Medalles Policia Local - 2014  Medalles Policia Local - 2014  Medalles Policia Local - 2014  Medalles Policia Local - 2014 Medalles Policia Local - 2014  Medalles Policia Local - 2014  Medalles Policia Local - 2014  Medalles Policia Local - 2014Medalles Policia Local - 2014          Medalles Policia Local - 2014          Medalles Policia Local - 2014       Medalles policia - setembre 2014

^