ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Balanç positiu de la primera temporada del servei de policia de proximitat a les platges de Canet
PUBLICAT Dimarts, 16.09.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La prefectura de la Policia Local ha emès un comunicat on valora positivament el servei de policia de proximitat que s'ha implantat a la zona de platja de Canet de Mar durant aquest estiu.

El 31 d’agost es va donar per finalitzat aquest servei, que va començar just després de Sant Joan, el 25 de juny. La zona d'esbarjo i platja de Canet mereixia, degut al seu ús intensiu per aquesta època, una especial atenció que fins ara no havia tingut.

socorrista marsave

Els agents de servei de policia de proximitat a les platges de Canet de Mar s’han coordinat amb l’equip de socorrisme Marsave Mallorca, que és l'empresa adjudicatària del servei de prevenció i vigilància de les platges. La coordinació també ha estat amb els efectius de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Canet de Mar 2014, per tal de vetllar per la seguretat i atenció de les emergències a les platges del litoral canetenc.

El resum d’actuacions ha estat el següent:

Policia de proximitat platges

Policia assistencial: ajut a banyistes amb dificultats, 11 serveis. Col·laboracions amb equip de socorristes, 10 serveis.

Policia de seguretat: avisos a embarcacions, 3.

Policia administrativa: denúncies per venda ambulant sense permís, 16. Denúncies per incompliment de l’Ordenança de Tinença d’Animals, 2.

Policia de trànsit: denúncies per incompliment de l’Ordenança de Circulació, 3.

La presència dels efectius de policia de proximitat a les platges ha estat, en aquesta primera temporada d’implementació, un servei que ha millorat la percepció de seguretat al litoral canetenc.

^