ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Presentació de El Griu de Canet, proposta d'oci familiar
Inauguració de la Fira Mercat Modernista
PUBLICAT Divendres, 12.09.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El Griu de Canet - setembre 2014Aquest vespre, durant l'acte inaugural de la 7a Fira Mercat Modernista, tindrà lloc la presentació d’una nova proposta d’oci familiar a Canet de Mar, el Griu de Canet.

El Griu de Canet és un projecte turístic novedós i original, que té com a figura central aquesta bèstia mitològica, el griu o grifó. Compta amb una novel·la Il·lustrada que explica una història de Canet en la qual el protagonista és un griu que és seguit per un noi que ha de descobrir on es troba. Aquest llibre està connectat amb tres apps, és a dir, aplicacions per a dispositius mòbils, que descobreixen indrets, elements o tresors que hi ha a Canet.

Un dels jocs és el Griucatching, pensat per buscar coses amb el gps. Un altre és el Griuwatching, on es poden descobrir els grius i altres animals de Canet. El tercer és una gimcana que fa anar els participants a diferents punts del poble, resoldre les preguntes que se'ls plantegen i amb les respostes es pot trobar el nom del Griu i qui va ser el seu company.

Durant la Fira Mercat Modernista, qui vulgui participar en aquests jocs, s'haurà d'adreçar al punt d’informació de la Fira i allà li donaran tota la informació relacionada i un mapa amb les preguntes de la gimcana.

^