ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dissabte de sardanes, concerts i cursa nocturna per l'entorn de Canet
PUBLICAT Dijous, 24.07.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

imatge del programa de la Nit de la sardana 2011Aquest dissabte, 26 de juliol, se celebrarà la Nit de la sardana. Serà a la riera Sant Domènec a partir d'un quart d'onze de la nit amb les cobles Ciutat de Sabadell i Marinada. Prèviament, a les 21.00 hores, l'Associació de Veïns del Casc Antic ha organitzat un Homenatge a la sardana i al Grup Pedracastell, els canetencs i canetenques que fa més de 70 anys, van fundar el grup i posteriorment  van portar la cultura catalana a tot arreu, així com el nom de Canet.

Aquesta mateixa nit de dissabte es farà la primera cursa nocturna de Canet, que es va haver de suspendre a causa del perill de tempesta elèctrica que hi va haver al juny. La sortida es farà des de la plaça Macià a les 21.30 hores. Hi ha dues modalitats de cursa, que es pot fer corrents o caminant. Són 8 ó 13 km per camins i corriols de muntanya per arribar a la Creu Pedracastell i el seu entorn.

Per últim, al Castell de Santa Florentina hi haurà el segon concert d'aquesta temporada. Es tracta del recital de piano de la japonesa Tamoaki Yoshida.

^