ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Informacions d'interès: RENFE, estacionaments i seguretat
PUBLICAT Dimecres, 02.07.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

De cara a la celebració del Canet Rock d'aquest dissabte, 5 de juliol, tingueu en compte les següents informacions:

- TRENS. L'Ajuntament i l'organització del Festival, després de les converses mantingudes amb els responsables d'ADIF, han aconseguit que s'incrementi la freqüència de combois els dies i les hores següents:    Dissabte dia 5, passaran trens cada quart d'hora a partir de les 10.00 hores. Diumenge dia 6, passaran trens també cada quart d'hora a partir de les 5 de la matinada i fins a migdia. La resta d'hores els trens funcionaran en l'horari habitual. web de RENFE

L'Ajuntament recomana que es vingui a Canet en tren. S'han preparat fires i activitats des de la zona de l'estació i fins a Vil·la Flora. El comerç sortirà al carrer i d'aquesta manera el municipi rebrà el visitant. Les distàncies dins el municipi es poden fer fàcilment a peu.

- APARCAMENTS. S'han habilitat zones d'aparcament al Polígon industrial i a la carretera n-II (aparcament Diagonal i supermercat MaxiDIA). La Policia Local ha fet un comunicat amb recomanacions de mobilitat

- PLATGES. El servei de vigilància de platges del diumenge començarà a les 7.00 hores.

- SEGURETAT. Seguretat Ciutadana té a punt un dispositiu especial per donar cobertura a l'esdeveniment. Així, dissabte s'establirà un CECOR (Centre de Coordinació dels Serveis de Seguretat, Mobilitat i Emergència), que es mantindrà operatiu fins a les 10.00 hores del dia 6 de juliol.  Hi haurà 24 membres de la Policia Local de servei, 10 voluntaris de Protecció Civil, 26 vigilants de l'organització, 120 efectius de Mossos d'Esquadra i altres serveis centrals. També estan activades les policies locals de Sant Pol de Mar i Arenys de Mar.

- SANITAT. El Centre d'Assistència Primària de Canet obrirà ininterrompudament des de les 8.00 hores del dissabte 5 fins a la mitjanit de diumenge 6. És a dir, que no tancarà durant la nit de dissabte a diumenge.   Dins el dispositiu de Seguretat, també es compta amb la mobilització d'unitats de Creu Roja. 

Més informació sobre el Canet Rock

Plànol dels accessos als aparcaments:

aparcaments Canet Rock - juliol 2014

^