ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet Rock: recomanacions de mobilitat
PUBLICAT Dimecres, 02.07.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Com bé sabeu, aquest cap de setmana Canet acull el Festival Canet Rock. Tot és a punt dins el recinte habilitat al Pla d'en Sala perquè els concerts siguin tot un èxit. Des de l'Ajuntament, les àrees afectades estan treballant de valent per garantir que la massiva afluència de visitants que esperem es desenvolupi també amb la màxima tranquil·litat i convivència. Per aquest motiu, des de la Policia Local s'ha preparat un comunicat amb recomanacions, sobretot per als veïns:

Durant aquest cap de setmana dels dies 5 i 6 de juliol, les vies urbanes i espai públic del nostre municipi es veuran afectats per l’increment tant de vehicles, com de vianants, per la celebració d’un event extraordinari el Festival Canet Rock 2014, que haurà de conviure amb la pròpia dinàmica que la població presenta durant els mesos estivals.

Des de la Policia Local de Canet de Mar us fem les següents recomanacions per tal de col·laborar en una millor mobilitat durant els dies 5 i 6 de juliol amb motiu de la celebració del Canet Rock:

1.Si tens pàrquing al teu habitatge deixa els vehicles de la teva propietat estacionats en les places corresponents per tal d’alliberar places d’aparcament a l’espai públic de Canet de Mar.

2.Fes tots els teus desplaçaments a peu, millora la mobilitat i el medi ambient del municipi.

3.En cas de retencions de la circulació de vehicles i vianants, tingues paciència, sigues cívic.

4.En cas d’haver d’utilitzar el vehicle privat que sigui realment per a una necessitat o emergència. Si tens gual ocupat, truca a la policia local.

5.Si necessites fer desplaçaments amb vehicle, et recomanem que ho facis a través dels accessos de la carretera N-II sobretot per la Ronda Sant Elm (Hotel Carlos) i la Ronda Anselm Clavé (Comissaria Policia Local), ja que les entrades per l’Autopista C-32 es veuran afectades al trànsit amb talls durant períodes importants de temps mentre es celebri el Festival de les 17:30 hores de dissabte 5 de juliol a les 7:00 del diumenge 6 de juliol, i possiblement en hores prèvies a la celebració del mateix.

6.La zona centre del municipi també estarà afectada en moments puntuals per talls de trànsit degut a l’activitat de muntatge i desmuntatge de les parades que es posaran al llarg de la Riera Gavarra, Plaça Universitat i Sant Domènec de la Fira de Comerç al Carrer.

7. La Policia Local recomana a la població de Canet de Mar no utilitzar els vehicles privats durant tot el cap de setmana.

Pel que respecta a les zones més properes al lloc del Festival s’establiran les següents restriccions del trànsit de vehicles:

-    L’aparcament a la via Cannetum sentit descendent mar estarà totalment prohibit des de les 9 del matí del dissabte 5 de juliol fins les 14 hores de diumenge 6 de juliol, establint-se com a zona de seguretat.

-    El trànsit de vehicles sentit descendent mar de la via Cannetum estarà tallat ja que l’accés principal al recinte del Canet Rock està situat en aquest indret.

Davant qualsevol dubte podeu consultar a la Policia Local, al telèfon 93 794 00 88.

Vegeu els plànols de situació:

plànol 1 Canet Rock

Plànol 2 Canet Rock


Més informació sobre el Canet Rock

^