ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Diumenge s'inauguren les obres de remodelació de la seu de l'Escola de Música
PUBLICAT Dijous, 24.04.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Edifici Escola de MúsicaAquest diumenge, 27 d'abril, a partir de les 11 del matí, tindran lloc els actes d'inauguració de les obres de remodelació de l'edifici propietat de la Diputació de Barcelona i on s'ubica actualment l'Escola de Música de Canet de Mar.

Ens acompanyaran el diputat per a la Cooperació i l'Assistència Local i vicepresident de la Diputació de Barcelona, el senyor Joaquim Ferrer i també el diputat de Cultura, el senyor Joan Carles Garcia Cañizares.

Les obres van començar l'estiu de l'any passat i consistien en la reforma i adequació per a persones amb mobilitat reduïda. En concret s'han dut a terme actuacions de reparació, manteniment i millores funcionals, constructives i de seguretat de l'edifici i especialment encaminades a resoldre els aspectes acústics, l'eliminació de barreres arquitectòniques (rampes i ascensor) i la creació de sanitaris adaptats. El cost previst inicialment pels treballs era d'111.800 euros, tot i que hi hagut modificacions posteriors i el pressupost final ha estat de 183.778 euros.

L'any 2005, la Diputació ja va fer un arranjament a l'edifici. L'obra va costar poc més de 56.000 euros i va consistir en arreglar la façana i la coberta.

^