ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament participa activament en la preparació del Canet Rock
PUBLICAT Divendres, 11.04.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

logo Canet Rock - variació1Ara que ja s'ha fet públic el cartell del Canet Rock 014 i ja se sap el lloc exacte triat per l'organització per celebrar-lo, l'Ajuntament s'ha posat a treballar perquè l'esdeveniment es faci amb èxit i sobretot, perquè se'n beneficïi el municipi i els seus ciutadans. Abans de fer-se públic el cartell, a la roda del premsa del dia 25 de març, el Govern municipal va mantenir moltes trobades amb l'organització per aconseguir plegats que el projecte veiés la llum. Ara que tenim la vista posada al 5 de juliol, toca treballar i molt.

Per això, per la part que ens toca, ja que recordem que l'organtizació és a càrrec d'una empresa privada, totes les àrees de l'Ajuntament que hi poden tenir implicació s'hi han posat a treballar. A banda de l'Alcaldia i Comunicació, que som els encarregats d'explicar-vos-ho, és indispensable el treball de Seguretat Ciutadana, Urbanisme i Via Pública, Cultura, Medi Ambient i Promoció Econòmica, aquesta darrera des dels vessants turístic i comercial. 

En aquests moments, s'està incidint en aspectes com la mobilitat i els desplaçaments cap al Festival. La previsió d'assistència de 20.000 persones fa que calgui habilitar bosses d'aparcament en zones pròximes al terreny del paratge del Salt del Rossí. S'està mirant de trobar espais per a uns 7.000 vehicles. Els accessos a la zona també s'han d'habilitar, sense fer malbé l'entorn dels rials de Canet. Com que volem que el Canet Rock entri a la vila i seran molts els assistents que vindran en tren, s'està treballant perquè hi hagi autobusos llançadora o trenets que pugin la gent cap al Festival.

Comerç, turisme i cultura ja s'estan bellugant perquè el Canet Rock sigui un gran aparador de tot el potencial del nostre municipi. Possibilitats com parades, botigues obertes, oferta turística, estands informatius, difusió d'esdeveniments com la Fira Modernista o col·laboració amb les entitats locals, són propostes que estan damunt la taula i amb les que s'està treballant des de fa dies. També s'està preparant una exposició amb imatges del Canet Rock dels anys 70 a l'antiga fàbrica DAMM, a Barcelona.

I pel que fa la música pròpiament dita, s'ha fet arribar als organitzadors la proposta que hi hagi grups locals al Canet Rock. De fet, hi ha molts ciutadans que estan donant el seu suport a grups de Canet perquè siguin els escollits com a 15è participant, a partir de la votació popular que Sunmusic fa a través de les xarxes socials. No oblidem que l'organització recau en l'empresa privada i qüestions com el cartell i el compromís de continuïtat del Canet Rock són aspectes que s'escapen de la influència directa de l'Ajuntament.

Confiem i creiem en aquest projecte i en tots aquells que facin que Canet de Mar sigui conegut arreu i ho sigui de forma positiva. Per això l'Ajuntament posa tots els instruments de què disposa al servei d'aquestes iniciatives.

logo Canet Rock - llegenda2

^