ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Trasllat de les àrees d´Educació i Promoció Econòmica
Als espais de l´antiga Escola Universitària de Teixits de Punt
PUBLICAT Dilluns, 23.12.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

CRTTT - Escola de teixitsL’Ajuntament de Canet de Mar, a l’inici de l’actual mandat, es va plantejar com una de les línies de treball a seguir, donar un nou impuls a la formació, i per tant, a les diferents àrees i serveis que treballen en aquest àmbit.

L’objectiu és millorar i ampliar l’oferta formativa existent al municipi.

Fruit de les converses ja engegades amb la Diputació de Barcelona ja fa més de dos anys, el consistori és a punt de tancar un conveni de col·laboració amb aquesta entitat supramunicipal  per regular l’autorització d’ús per part de l’Ajuntament de determinats espais de l’edifici central i de l’edifici auxiliar de l’Escola Universitària de Teixits de  Punt que, com sabeu, fa uns anys que va deixar d’acollir alumnes universitaris. 

Amb aquest conveni, les àrees de l’Ajuntament d’Educació i de Promoció Econòmica, així com l’Escola d´Adults Maria Saus, adscrita a Educació, passaran a ocupar espais de l’Escola de Teixits.


Això es farà efectiu durant el primer trimestre de 2014.

L’objectiu és doble. Per una banda  ens proposem optimitzar els espais de l’escola, que estan actualment infrautilitzats i per l’altra, volem apropar i millorar el serveis de les àrees d’Educació i Promoció Econòmica a la ciutadania.

Centre integral de formació
L’Ajuntament es planteja la posada en funcionament d’un centre integral de formació permanent que reculli tota l’oferta formativa que es du a terme al municipi.

En aquest punt, el paper de l’EUETTP és clau: com a equipament de prestigi i referència al municipi, que compta amb els espais suficients per l’activitat que li és inherent i que pot acollir encara els serveis que hem descrit i d’altres també vinculats amb l’educació i la promoció que es puguin planificar en un futur.

^