Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Agenda
Divendres
22.11.2013
19:00h
 
Cloenda del Correllengua 2013 de Canet de Mar
Lloc
Biblioteca
Ho organitza
Plataforma per la Llengua Canet de Mar - l'ONG del català
Preu
Gratuït
Tipus d'acte
Conferència

Foto Pepita CedilloL’acte comptarà amb servei d’interpretació simultània català / llengua de signes catalana (LSC) i ha estat organitzat amb la col•laboració del laboratori de llengua de signes catalana de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i del Centre de Persones Sordes del Maresme a Mataró.

La llengua de signes és el factor visual, essencial i accessible necessari perquè els infants sords desenvolupin el llenguatge, el pensament i la personalitat. Podem imaginar què seria de nosaltres sense una llengua?

Pepita Cedillo Vicente és filla de pares oients. La seva sordesa, que és genètica, es va descobrir a l´edat de quatre anys. Durant l´educació primària va estar escolaritzada, primer, a una escola específica per a sords i, posteriorment, amb companys oients. Va estudiar la diplomatura en Magisteri, un postgrau en logopèdia i un postgrau d´especialista en llengua de signes catalana. Ha treballat a l´ONCE, ha col·laborat amb la televisió catalana i ha participat en diferents entitats de sords. Actualment, treballa com a mestra i logopeda d´infants sords al CREDAC Pere Barnils de Barcelona. Ha publicat dos llibres a l´editorial Octaedro, Háblame a los ojos y Mira lo que te digo.