Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 20.02.2013

L'Ajuntament aplicarà de nou una rebaixa d'un 5% en la taxa de recollida d'escombraries a les famílies que facin ús de la Deixalleria i la Minideixalleria. La bonificació s'aplicarà quan s'hi vagi 8 cops.

L'Àrea de Medi Ambient aplica aquesta mesura per premiar aquells ciutadans que facin l'esforç d'anar directament al centre de gestió de residus municipal i motivar la població a fer una correcta gestió dels residus des de casa.

Què cal saber:

  • Tenen dret al 5% de bonificació de la taxa domiciliària de recollida de residus els usuaris que a títol particular facin 8 entrades mínimes durant l’any 2013 a la Deixalleria i a la Minideixalleria de Canet de Mar.
  • Demaneu la targeta magnètica i utilitzeu-la cada cop que aneu a la Deixalleria. Allà és on quedarà enregistrada la vostra entrada.
  • No es consideren entrades de residus les fraccions que habitualment es recullen al carrer: paper i cartró, envasos i vidre. Tampoc s'hi pot portar rebuig ni restes de menjar.
  • Només es concedirà una bonificació per unitat familiar i habitatge.
  • La bonificació s'aplicarà a la taxa de l'any 2014. A finals d'aquest any, des de Medi Ambient s'elaborarà un informe amb les dades recollides i la Junta de Govern Local, formada per l'alcalde i els tinents d'alcalde de l'Ajuntament, aprovarà les bonificacions, que es comunicaran a la Oficina de Recaptació perquè apliqui un 5% de rebaixa per als usuaris.

Aquesta bonificació es troba recollida a les Ordenances fiscals, en concret a l'Ordenança fiscal número 29.