Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament de Canet de MarButlletí
15 d'octubre de 2021 - Número 362

DARRERES INFORMACIONS PUBLICADES

NOTÍCIES AL WEB

La trobada ha servit per posar sobre la taula temes que són prioritaris per l´Equip de Govern municipal. Un d'aquests assumptes ha estat el de la seguretat ciutadana. En aquest sentit, l'alcaldessa ha afirmat que els Ajuntaments "estan lligats de mans i peus" per la falta de competències en aquesta matèria i ha demanat incrementar el nombre d'agents de la Policia Local i que els diferents cossos policials estiguin unificats i coordinats per tal de poder donar una resposta més ajustada a aquesta problemàtica. Arbell ha afirmat que no només s'està degradant la imatge del municipi sinó que aquest tema està portant molts mals de cap a les veïnes i veïns.


L´Associació d´emprenedors ‘Canet Impacta´ engega de nou la campanya comercial 'Canet S'ho Val!' amb l´objectiu de fomentar el consum en els establiments del municipi.  Sota el lema ‘Canet s´ho val, Canet ets tu, Canet som tots!´, l´associació sortejarà 13.000 euros perquè la ciutadania es pugui gastar als establiments de Canet de Mar.


L'actuació consisteix en renovar la xarxa d'aigua potable existent dels carrers Eusebi Golart i passatge del Comunidor, per tal d'eliminar les canonades de fibrociment actuals. S'aprofitarà per renovar totes aquelles escomeses particulars que siguin antigues, així com per col·locar un hidrant de prevenció d'incendis a la cruïlla.


El taller es farà els dies 18, 21, 25, 28 d'octubre i 4 de novembre de 9.30 a 13.30h. en aquest cas, serà presencial i es farà a La Masoveria de Vil·la Flora. L'impartiran Joan Pera, Àlex Casanovas, Fermí Fernández, Pep Bras i Mar Serra.


El consistori ha desitjat sort a Cristina Soler Vílchez (actual Campiona d´Espanya), Daniel Guillén Maldonado (actual Campió d´Espanya), Raquel xiques Gispert i Francisco Moreno Conde que del 9 al 16 d´octubre competiran per ser campions del món de botxes en les seves modalitats.







ACTES D'AGENDA DELS PROPERS DIES

AGENDA AL WEB
16.10.2021 - 10:00h

Lloc:
Castell de Santa Florentina

Organitza:
Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner

Preu:
14 €

17.10.2021 - 11:00h

Lloc:
Punt de trobada : Casa museu Lluís Domènech i Montaner

Organitza:
Àrea de Cultura

Preu:
7€ (menors de 12 anys gratuïta)

17.10.2021 - 11:30h

Lloc:
Passeig Marítim

Organitza:
Ajuntament i Amics de la Sardana

22.10.2021 - 17:30h

Lloc:
Biblioteca P. Gual i Pujadas

Organitza:
Biblioteca P. Gual i Pujadas

Preu:
Gratuït

23.10.2021 - 11:00h

Lloc:
Carrer Caldeta, 20 Canet de mar

Organitza:
Mares Malabaristes i La Lettreria

Preu:
20€

Rebeu aquest missatge per:

1.) Heu contactat alguna vegada amb nosaltres o
2.) Us hi heu subscrit via web

No en voleu rebre? Cliqueu aquí i no us molestarem més.

AJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Àrea de comunicació - Servei de premsa
Ample, 11
08360 Canet de Mar