Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 06
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 05
Pancarta 10
Pancarta 03
Pancarta 14
Pancarta 12
Pancarta 08
Pancarta 11
Canet Rock 014
Canet Rock 014
Pancarta 01
Pancarta 04
Pancarta 09
pancarta 15
sant jordi
Pancarta 13
PortadaPortada - TerritoriTerritoriPortada - Territori - PARTICIPACIĶ CIUTADANAPARTICIPACIĶ CIUTADANA
PARTICIPACIĶ CIUTADANA

INICI

PRESENTACIĶ

QUČ ÉS EL POUM?

LES FASES

PARTICIPACIĶ CIUTADANA

DOCUMENTACIĶ

ACTUALITAT

PARTICIPA-HI!

L'elaboraciķ del POUM és un moment cabdal per al municipi i per aquest motiu s´han d´activar un conjunt d´eines i espais per tal de facilitar la informaciķ i promoure la participaciķ ciutadana. Per tot aixō, s'ha elaborat el Programa de Participaciķ Ciutadana del POUM, aprovat al Ple del 26 de juliol de 2012.

A continuaciķ, presentem les fases o els moments pels quals haurā de passar aquest procés participatiu fins a l´aprovaciķ definitiva del POUM, destacant la fase que actualment s'estā desenvolupant.

Preliminar

Treballs preparatoris per a assegurar un bon desenvolupament; especialment es definiran les estratčgies comunicatives posteriors. També s’inclouen, els inicis dels treballs, la constituciķ d’una comissiķ de seguiment municipal i la mateixa redacciķ del projecte de participaciķ.

Difusiķ i participaciķ ciutadana previs a l’Avanį

Creaciķ d'eines i marcs específics per a la informaciķ i la participaciķ directa de tota la ciutadania. Es posarā čmfasi en la mobilitzaciķ d’aquells agents, entitats, grups i ciutadans rellevants detectats en el mapa d’actors creat anteriorment.

Aprovaciķ Avanį del POUM

Aprovaciķ de l’Avanį del POUM. D’acord amb l’article 106 del Reglament d’urbanisme 305/2006 caldrā “publicar i sotmetre a  informaciķ pública avanįos dels instruments de planejament urbanístic”.

Aprovaciķ Inicial del POUM

Incorporaciķ de la valoraciķ feta dels suggeriments, les alternatives i les alˇlegacions presentades a l’Avanį. A partir de l’aprovaciķ inicial s’obre el preceptiu període d’informaciķ pública establer per llei, durant el qual la ciutadania podrā presentar propostes i alˇlegacions.

Aprovaciķ provisional del POUM

Es continuarā amb la tasca de difusiķ i comunicaciķ a la ciutadania sobre l’estat de tramitaciķ del POUM. Realitzaciķ d’una nova jornada informativa. A partir d’aquesta aprovaciķ es presenta el POUM a la Comissiķ Territorial d’Urbanisme de Barcelona de la Generalitat de Catalunya.

Aprovaciķ definitiva del  POUM

Després de l’aprovaciķ definitiva de la Comissiķ Territorial d’Urbanisme de Barcelona caldrā informar de nou la ciutadania sobre si hi ha hagut alguna novetat respecte a l’aprovaciķ provisional. Caldrā facilitar eines per tal que la ciutadania pugui consultar la documentaciķ aprovada definitivament.

Per a més informaciķ sobre les eines i els espais d’informaciķ i participaciķ ciutadana premeu [+]

ACTUALITAT

22 de febrer de 2016: Reuniķ de la Comissiķ de Seguiment del POUM amb els representants electes i els seus assessors que la integren.

15 de ferber de 2016: Reuniķ de la Comissiķ de Seguiment del POUM amb els representants electes i els seus assessors que la integren.

1 de febrer de 2016: Reuniķ de la Comissiķ de Seguiment del POUM amb els representants electes i els seus assessors que la integren.

18 de gener de 2016: Reuniķ de la Comissiķ de Seguiment del POUM amb els representants electes i els seus assessors que la integren.

9 de desembre de 2015: Reuniķ de la Comissiķ de Seguiment del POUM amb els representants electes i els seus assessors que la integren.

30 de novembre de 2015: Reuniķ de la Comissiķ de Seguiment del POUM amb els representants electes i els seus assessors que la integren.

18 de novembre de 2015: Reuniķ de la Comissiķ de Seguiment del POUM amb els representants electes i els seus assessors que la integren.

9 de novembre de 2015: Reuniķ de la Comissiķ de Seguiment del POUM amb els representants electes i els seus assessors que la integren.

8 d'abril de 2015: Publicaciķ al BOPB de l'anunci de l'Aprovaciķ Inicial del POUM.

27 de marį de 2015: Sessiķ Informativa Aprovaciķ Inicial del POUM. A les 18.30h a l'Aula Magna de l'Escola Teixits

19 de marį de 2015: Aprovaciķ Inicial del POUM pel Ple extraordinari.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat