Ajuntament de Canet de Mar
sant jordi
Pancarta 01
Pancarta 03
Pancarta 02
Canet Rock 014
Pancarta 07
Pancarta 12
Pancarta 11
pancarta 15
Pancarta 13
Pancarta 05
Pancarta 09
Pancarta 04
Pancarta 06
Canet Rock 014
Pancarta 14
Pancarta 08
Pancarta 10
NOTÍCIES
La Sala d'exposicions es renova culturalment i rep el nom de Sala Ramon de Capmany

Inauguració exposició Cartells modernistes - foto Xavier SalicrúCanet té Sala d'exposicions des de fa dotze anys. Durant tot aquest temps, a la  petita sala de la plaça dels Americanos hem gaudit, de forma gairebé ininterrompuda, d'exposicions de mostres molt variades, totes elles d'artistes locals i foranis. Però la Sala ha demostrat que és molt més que un espai on fer exposicions. Així ha començat a donar cabuda a xerrades, presentacions i col·loquis. Fins i tot s'ha habilitat com a espai per a donacions especials del Banc de Sang.

La intenció de l'Àrea de Cultura és la de consolidar la Sala com un equipament cultural més, utilitzant-la per difondre l'art i la cultura local, en tots els seus vessants. Aquesta polivalència fa que s'hagi decidit canviar la denominació de l'espai, deixant de dir-se Sala d'exposicions i convertint-se en una sala cultural. Fins ara no ha estat batejada amb cap nom que l'identifiqués directament i per aquest motiu s'ha escollit el de Ramon de Capmany, pintor, dibuixant i gravador de la primera meitat del segle XX, nascut a Canet l'any 1899.

Els seus descendents n'han fet cessió de ple dret, per tal que tot Canet pugui gaudir d'una sala cultural amb el nom de Ramon de Capmany. Dies abans de la celebració de la 5a Fira Mercat Modernista, familiars descendents de l'artista van assistir, amb els responsables municipals, a la inauguració de l'exposició de cartells modernistes, que heu pogut veure fins aquest final de setembre. L'exposició de cartells editats durant els anys 1888 - 1908, ha estat una excel·lent forma de donar la benvinguda a qui posa identitat al nou espai cultural de Canet al centre de la població, la Sala cultural Ramon de Capmany.

Informació publicada l'1 d'octubre de 2012
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat