Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 07
Pancarta 03
Pancarta 13
Pancarta 08
Pancarta 02
Canet Rock 014
Pancarta 14
pancarta 15
Canet Rock 014
Pancarta 05
Pancarta 04
Pancarta 06
Pancarta 10
Pancarta 12
Pancarta 01
sant jordi
Pancarta 09
Pancarta 11
NOTÍCIES
Surt un nou Viure Canet

Portada Viure Canet 35Ja és al carrer un nou número del butlletí d'informació municipal Viure Canet. És el número 35 i el segon d'aquest Mandat, després de renovar-lo completament, utilitzant un format i impressió de diari, la qual cosa ens ha permès abaratir costos i optimitzar els recursos municipals, ja que es dissenya i es maqueta des del servei de premsa de l'Ajuntament.

En aquest número s'hi recullen les principals notícies generades per les àrees i els departaments del consistori durant els darrers tres mesos. El nou calendari de recollida selectiva, els primers passos per a l'elaboració d'un Pla estratègic i de dinamització del teixit econòmic local i la nova campanya de control de la via pública perquè es compleixi l'Ordenança de Civisme, en són temes centrals. Però també hi ha un recull d'imatges que els ciutadans van enviar-nos de la petita nevada del febrer, les visites institucionals que hem rebut, el projecte de renovació de la Residència Guillem Mas, el nou Servei municipal de psicologia i logopèdia  o les xifres d'usuaris i visitants que han passat per Vil·la Flora i la Casa museu. I molt més.

El Viure Canet és reparteix en suport paper per les cases, els comerços i els punts de trobada ciutadana i també el podeu trobar en suport electrònic en aquest web. Amb el butlletí donem compliment al principi bàsic de l'administració local d'informar els ciutadans de tot allò que els afecta directament com a col·lectivitat. Us convidem a llegir-lo.

Viure Canet número 35

Viure Canet número 35

Fitxer: 01_viurecanet16.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 1,97 MB

Informació publicada el 5 d'abril de 2012
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat