Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 13
Canet Rock 014
sant jordi
Pancarta 10
Pancarta 06
Pancarta 12
Pancarta 08
Canet Rock 014
Pancarta 07
Pancarta 14
Pancarta 04
Pancarta 09
Pancarta 01
Pancarta 11
Pancarta 02
Pancarta 05
Pancarta 03
pancarta 15
NOTÍCIES
Nou calendari de recollida selectiva
A partir del 27 de febrer (Informaciķ no vigent)

A partir del dilluns 27 de febrer de 2012, es varia el calendari de la recollida d'escombraries a Canet. Aquest canvi s'ha gestat per millorar encara més el sistema de recollida porta a porta i per reduir l'abandonament de bosses i el desbordament de les ārees d'emergčncia. 

El calendari queda, per a particulars, de la manera següent:

DiaFracciķ recollida
Dilluns    NO hi ha recollida
Dimarts    fracciķ orgānicafracciķ ORGĀNICA
Dimecres  fracciķ rebuigREBUIG
Dijous     fracciķ orgānica    envasosfracciķ ORGĀNICA i ENVASOS
Divendres  fracciķ paper i cartrķPAPER i CARTRĶ
Dissabte   fracciķ orgānicafracciķ ORGĀNICA
Diumenge   fracciķ orgānica    envasosfracciķ ORGĀNICA i ENVASOS

Es continua tenint la mateixa  quantitat de dies de recollida de cada una de les fraccions, així hi ha quatre dies per a la fracciķ orgānica, un dia pel rebuig, dos dies d'envasos i un dia de paper i cartrķ. El canvi en el calendari, que concentra al cap de setmana la recollida de les fraccions, és per facilitar la no acumulaciķ de residus tant a la poblaciķ resident com a la de segona residčncia, durant el període de la setmana que es genera més quantitat de deixalles.  També es facilitarā que no s'acudeixi tant a les ārees d'emergčncia o s'abandonin les bosses al carrer, ja que els veīns de segona residčncia, només hauran de portar a les ārees el rebuig, perquč la resta de fraccions les podran anar deixant al portal de casa entre divendres i diumenge. 

Calendari recollida selectiva - particulars

calendaari recollida comerįos 2012

Les normes de la recollida continuen sent les mateixes:

- Deixar la bossa o el cubell a la porta de casa entre les 20.00 i les 22.00 hores

- El vidre se seguirā dipositant als iglús del carrer

- Els bolquers i els excrements d´animals es poden treure diāriament i s'han de posar en una bossa de plāstic i amb un adhesiu corresponent que es recull a l'Ajuntament

- No es recolliran els residus mal seleccionats. Aquestes bosses s´assenyalaran amb un adhesiu.

Les ārees d'emergčncia segueixen sent dues, una al carrer Drassanes del Pla, a la carretera N-II i l'altre al carrer Cadillac. Sķn d'ús EXCLUSIU per a particulars.

Us recordem que els particulars que facin ús del servei de la Deixalleria i la Minideixalleria, podran obtenir una bonificaciķ de la taxa.

Aquests dies s'estā fent campanya informativa del canvi de calendari. Informadors acreditats visiten els comerįos i les empreses per informar-los dels canvis en la recollida perquč també hi ha modificacions en el sector empresarial. El paper i el cartrķ es treurā a la nit, igual que ho fan els particulars. A banda del divendres, els comerįos també podran treure aquesta fracciķ el dilluns. La fracciķ orgānica comercial se segueix recollint 5 dies a la setmana, 4 dels quals els dies de més generaciķ (de dijous a diumenge seguits), permetent, per tant, la retirada d'aquest residu durant els dies de més feina per les activitats de restauraciķ.  La recollida de rebuig es fa un dia entre setmana i s'evita així fer una recollida especial de rebuig comercial dilluns al matí.

Ārea de Medi Ambient

Informaciķ publicada el 15 de febrer de 2012
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat