Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nou calendari de recollida selectiva
A partir del 27 de febrer (Informaciķ no vigent)
PUBLICAT Dimecres, 15.02.2012
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

A partir del dilluns 27 de febrer de 2012, es varia el calendari de la recollida d'escombraries a Canet. Aquest canvi s'ha gestat per millorar encara més el sistema de recollida porta a porta i per reduir l'abandonament de bosses i el desbordament de les ārees d'emergčncia. 

El calendari queda, per a particulars, de la manera següent:

DiaFracciķ recollida
Dilluns    NO hi ha recollida
Dimarts    fracciķ orgānicafracciķ ORGĀNICA
Dimecres  fracciķ rebuigREBUIG
Dijous     fracciķ orgānica    envasosfracciķ ORGĀNICA i ENVASOS
Divendres  fracciķ paper i cartrķPAPER i CARTRĶ
Dissabte   fracciķ orgānicafracciķ ORGĀNICA
Diumenge   fracciķ orgānica    envasosfracciķ ORGĀNICA i ENVASOS

Es continua tenint la mateixa  quantitat de dies de recollida de cada una de les fraccions, així hi ha quatre dies per a la fracciķ orgānica, un dia pel rebuig, dos dies d'envasos i un dia de paper i cartrķ. El canvi en el calendari, que concentra al cap de setmana la recollida de les fraccions, és per facilitar la no acumulaciķ de residus tant a la poblaciķ resident com a la de segona residčncia, durant el període de la setmana que es genera més quantitat de deixalles.  També es facilitarā que no s'acudeixi tant a les ārees d'emergčncia o s'abandonin les bosses al carrer, ja que els veīns de segona residčncia, només hauran de portar a les ārees el rebuig, perquč la resta de fraccions les podran anar deixant al portal de casa entre divendres i diumenge. 

Calendari recollida selectiva - particulars

calendaari recollida comerįos 2012

Les normes de la recollida continuen sent les mateixes:

- Deixar la bossa o el cubell a la porta de casa entre les 20.00 i les 22.00 hores

- El vidre se seguirā dipositant als iglús del carrer

- Els bolquers i els excrements d´animals es poden treure diāriament i s'han de posar en una bossa de plāstic i amb un adhesiu corresponent que es recull a l'Ajuntament

- No es recolliran els residus mal seleccionats. Aquestes bosses s´assenyalaran amb un adhesiu.

Les ārees d'emergčncia segueixen sent dues, una al carrer Drassanes del Pla, a la carretera N-II i l'altre al carrer Cadillac. Sķn d'ús EXCLUSIU per a particulars.

Us recordem que els particulars que facin ús del servei de la Deixalleria i la Minideixalleria, podran obtenir una bonificaciķ de la taxa.

Aquests dies s'estā fent campanya informativa del canvi de calendari. Informadors acreditats visiten els comerįos i les empreses per informar-los dels canvis en la recollida perquč també hi ha modificacions en el sector empresarial. El paper i el cartrķ es treurā a la nit, igual que ho fan els particulars. A banda del divendres, els comerįos també podran treure aquesta fracciķ el dilluns. La fracciķ orgānica comercial se segueix recollint 5 dies a la setmana, 4 dels quals els dies de més generaciķ (de dijous a diumenge seguits), permetent, per tant, la retirada d'aquest residu durant els dies de més feina per les activitats de restauraciķ.  La recollida de rebuig es fa un dia entre setmana i s'evita així fer una recollida especial de rebuig comercial dilluns al matí.

Ārea de Medi Ambient

DESTAQUEM
llista de residus dubtosos
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^