Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 07
pancarta 15
Pancarta 08
Pancarta 14
Pancarta 02
Pancarta 04
Pancarta 03
Pancarta 13
Pancarta 09
Pancarta 06
Canet Rock 014
Pancarta 11
Pancarta 12
Pancarta 05
Pancarta 01
Pancarta 10
sant jordi
Canet Rock 014
NOTÍCIES
Nou calendari de recollida selectiva
A partir del 27 de febrer (Informació no vigent)

A partir del dilluns 27 de febrer de 2012, es varia el calendari de la recollida d'escombraries a Canet. Aquest canvi s'ha gestat per millorar encara més el sistema de recollida porta a porta i per reduir l'abandonament de bosses i el desbordament de les àrees d'emergència. 

El calendari queda, per a particulars, de la manera següent:

DiaFracció recollida
Dilluns    NO hi ha recollida
Dimarts    fracció orgànicafracció ORGÀNICA
Dimecres  fracció rebuigREBUIG
Dijous     fracció orgànica    envasosfracció ORGÀNICA i ENVASOS
Divendres  fracció paper i cartróPAPER i CARTRÓ
Dissabte   fracció orgànicafracció ORGÀNICA
Diumenge   fracció orgànica    envasosfracció ORGÀNICA i ENVASOS

Es continua tenint la mateixa  quantitat de dies de recollida de cada una de les fraccions, així hi ha quatre dies per a la fracció orgànica, un dia pel rebuig, dos dies d'envasos i un dia de paper i cartró. El canvi en el calendari, que concentra al cap de setmana la recollida de les fraccions, és per facilitar la no acumulació de residus tant a la població resident com a la de segona residència, durant el període de la setmana que es genera més quantitat de deixalles.  També es facilitarà que no s'acudeixi tant a les àrees d'emergència o s'abandonin les bosses al carrer, ja que els veïns de segona residència, només hauran de portar a les àrees el rebuig, perquè la resta de fraccions les podran anar deixant al portal de casa entre divendres i diumenge. 

Calendari recollida selectiva - particulars

calendaari recollida comerços 2012

Les normes de la recollida continuen sent les mateixes:

- Deixar la bossa o el cubell a la porta de casa entre les 20.00 i les 22.00 hores

- El vidre se seguirà dipositant als iglús del carrer

- Els bolquers i els excrements d´animals es poden treure diàriament i s'han de posar en una bossa de plàstic i amb un adhesiu corresponent que es recull a l'Ajuntament

- No es recolliran els residus mal seleccionats. Aquestes bosses s´assenyalaran amb un adhesiu.

Les àrees d'emergència segueixen sent dues, una al carrer Drassanes del Pla, a la carretera N-II i l'altre al carrer Cadillac. Són d'ús EXCLUSIU per a particulars.

Us recordem que els particulars que facin ús del servei de la Deixalleria i la Minideixalleria, podran obtenir una bonificació de la taxa.

Aquests dies s'està fent campanya informativa del canvi de calendari. Informadors acreditats visiten els comerços i les empreses per informar-los dels canvis en la recollida perquè també hi ha modificacions en el sector empresarial. El paper i el cartró es treurà a la nit, igual que ho fan els particulars. A banda del divendres, els comerços també podran treure aquesta fracció el dilluns. La fracció orgànica comercial se segueix recollint 5 dies a la setmana, 4 dels quals els dies de més generació (de dijous a diumenge seguits), permetent, per tant, la retirada d'aquest residu durant els dies de més feina per les activitats de restauració.  La recollida de rebuig es fa un dia entre setmana i s'evita així fer una recollida especial de rebuig comercial dilluns al matí.

Àrea de Medi Ambient

Informació publicada el 15 de febrer de 2012
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat