Ajuntament de Canet de Mar
pancarta 15
Pancarta 07
sant jordi
Pancarta 03
Pancarta 11
Canet Rock 014
Canet Rock 014
Pancarta 14
Pancarta 10
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 13
Pancarta 06
Pancarta 01
Pancarta 05
Pancarta 04
Pancarta 09
Pancarta 12
NOTÍCIES
Ja podeu compartir els continguts del web

Icones de Web 2.0 El web municipal permet ja compartir les informacions publicades a les seccions de notes de premsa i a l'agenda a través d'internet.

El fenomen web 2.0 que tant de moda està a la societat actual i que permet a tothom dir la seva i compartir opinions a través de la xarxa, ha arribat a les informacions del web de l'Ajuntament de Canet de Mar.  Ara, si voleu compartir una notícia o un acte d'agenda que hem publicat, amb les persones amb qui contacteu a través del facebook, la tafanera, el meneame o el delicious, només heu de clicar a la icona corresponent que apareix al final de totes les informacions.

Aquest nou servei del web s'afegeix a iniciatives com les que ja hi ha amb el grup del facebook de participació ciutadana, o amb els blocs del Canet Jove o el Canet educa.

Les icones que trobareu al capdavall dels textos, enllacen doncs, amb serveis externs i aliens al web municipal. A través d'ells, podreu classificar, promoure, compartir, valorar o comentar els continguts de la xarxa. Per utilitzar-los us haureu de registrar com a usuari en els diferents espais.
Per situar-vos:

El Facebook és una eina de comunicació personal que permet compartir informació amb amistats i gent de les teves xarxes.

La Tafanera, portal de promoció de notícies o apunts de blocs que envien i voten els mateixos usuaris per promocionar-los a portada.

Meneame és un lloc web basat en la participació comunitària en el qual els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc (registrats o no) poden votar, de manera que es promouen les més votades a la pàgina principal.

Delicious és un servei de gestió de preferits en web que permet desar marcadors, categoritzar-los amb un sistema d'etiquetatge i compartir-los.

Desitgem que aquest nou servei us sigui útil i serveixi als interessos dels qui més es belluguen a través del món d'internet.  Si hi trobeu a faltar algun espai, podeu enviar-nos un correu electrònic i valorarem la possibilitat d'incloure'l.

Informació publicada el 25 de novembre de 2009
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat