ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dilluns que ve ens visita la diputada Najat Driouech i el secretari general d'Igualtat, migracions i ciutadania, Oriol Amorós
PUBLICAT Divendres, 16.11.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El proper dilluns a les 19.00 hores, en una nova sessió informativa a l'Escola de Teixits, ens visitaran la diputada al Parlament de Catalunya Najat Driouech Ben Moussa i el secretari general d'Igualtat, Migracions i Ciutadania, Oriol Amorós. Ho faran per explicar la situació dels joves migrants sense referents familiars que arriben al nostre país.

També ens acompanyaran, representants de la Cooperativa Eduvic, responsable del centre d'acollida de Canet, així com responsables del servei de ciutadania i immigració del Consell Comarcal del Maresme. Najat Driouech és la primera diputada d'origen magribí al Parlament de Catalunya. Ens acompanyaran per explicar a les entitats, però sobretot a la comunitat magribí local, tot el procés d'acollida i integració dels menors no acompanyats. La convocatòria s'ha fet a través de tots els centres educatius de Canet, de totes les disciplines i edats i també a través de les seves Ampa.

^