ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Renovació de maquinària a l'aparcament de la riera Gavarra
PUBLICAT Dilluns, 22.10.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

imatge web barrera aparcamentL'Ajuntament canvia aquest octubre, el sistema d'entrada i sortida de l'aparcament públic de la riera Gavarra, i també substituirà el caixer automàtic, que està actualment fora de servei. Mentre duri el canvi de les màquines i les barreres d'entrada i sortida, el pas de vehicles és controlat pels vigilants de l'aparcament. A la nit, els usuaris podran accedir-hi com ja es fa normalment, és a dir, mitjançant l'ús del comandament a distància de la porta metàl·lica, oberta durant el dia.

Les targetes actuals que tenen els propietaris de la concessió de les places deixaran de servir. Des d'aproximadament mitja setmana, es podrà anar passant per la sala dels vigilants a donar d'alta la nova targeta.

Des de l'Ajuntament avisem si hi ha algú que no hagi regularitzat la seva situació contractual, passi per les oficines municipals per tal de fer-ho. Recordem que l'Ajuntament s'ha fet càrrec, de forma temporal, de la gestió de l'aparcament, després que el Jutjat Mercantil núm.6 de Barcelona hagi declarat extingit el contracte que tenia l'empresa Invermercury, s.a.

^