Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 11.06.2018

pubilles i hereus 2017L'Ajuntament, a través de l'Àrea de Participació, fa una crida a la població perquè hi hagi candidats i candidates al Pubillatge d'enguany. La regidora Raquel Serra ha enviat una carta a les entitats i les ampes de les escoles, explicant en què consisteix aquesta tradició catalana i com s'ha anat adaptant als nous temps i les encoratja a presentar candidats i candidates.

Les categories que hi ha són:

1- Pubilleta i Hereuet: infants de 8 a 12 anys (nascuts entre 2006 i 2010).
2- Pubilla i Hereu: joves entre els 16 i els 22 anys (nascuts entre 1996 i 2002)

El calendari previst aquest any per presentar les propostes de persones candidates (tant ho poden ser a títol d'entitat com a títol individual), és fins al dijous 21 de juny. Els noms es poden fer arribar per correu electrònic a l'adreça canet.participacio@canetdemar.cat o presencialment amb un escrit portat a l'Ajuntament i dirigit a l'Àrea de Participació Ciutadana, indicant Pubillatge 2018.

Entre el dilluns 25 i el dimecres 27 de juny, es faran les entrevistes a les persones candidates de totes les categories i es faran les proves per a les candidates a Pubilla i Hereu 2018.

La festa de proclamació tindrà lloc el dissabte 30 de juny a les 18.30 hores, a la plaça Universitat, dins de les activitats de la Nit Màgica.

Els guanyadors representaran Canet durant tot un any, arreu de Catalunya en totes les festes de majors i de Pubillatge i optaran a poder ser els representants de la comarca del Maresme, de les comarques barcelonines i fins i tot, de Catalunya.