Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 16.05.2018

Els alumnes de primària surten al carrer aquest maig, per posar en pràctica tot el que han après a les classes d'Educació viària que imparteixen agents de la Policia Local.

Educació viària maig 2018Els alumnes dels cursos de 2n, 4t i 6è de les quatre escoles de primària de Canet han participat durant tot el curs, a les sessions d'Educació per a la mobilitat segura que imparteix la Policia Local. Són classes que dos agents de la Policia han fet als centres i que ara, aquest maig, s'han portat al carrer per posar en pràctica tot el que s'ha treballat a les aules. Els i les alumnes han practicat al recent estrenat circuit de la pista de la plaça Universitat. Anaven amb bicicleta i equipats amb casc i armilla reflectora. Se'ls ha donat un diploma acreditatiu de les pràctiques fetes i una bossa d'alta visibilitat, també amb franja reflectora.

L'Educació viària s'ensenya com a formació complementària, no inclosa com a assignatura de l'ensenyament reglat, però en canvi, forma part del que és indispensable conèixer per a ser vianants i conductors responsables.

La Policia Local, després de 8 anys sense fer-ho, ha reprès aquest curs 2017 - 2018 les classes d'Educació per a la mobilitat segura a les escoles de primària de Canet. Ara els agents estan rebent formació per poder impartir, de cara al curs vinent, xerrades relacionades amb l'ús d'internet i les xarxes socials als alumnes de 6è.  Aquestes xerrades les fa el cos de Mossos d'Esquadra als instituts de secundària, però com que hi ha molts nens i nenes de 6è que utilitzen telèfons mòbils intel·ligents, s'ha decidit informar-los ja en aquesta etapa.