Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ajuda'ns a repensar la participaciķ ciutadana a Canet!
Enquesta per al nou Reglament de Participaciķ
PUBLICAT Dimarts, 06.03.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

imatge enquesta internetL'Ajuntament, a través de l'Ārea de Participaciķ Ciutadana i Igualtat, estā elaborant el nou Reglament de Participaciķ Ciutadana. Per fer-ho, cal un debat públic ja que l'opiniķ de la ciutadania és cabdal. Així doncs, des d'ara i fins a l'1 d'abril, us convidem a participar en l'enquesta en línia per repensar la participaciķ ciutadana a Canet. Podeu accedir-hi clicant a l'enllaį següent: Enquesta nou Reglament de Participaciķ Ciutadana

Per quč animem a contestar-la?

Perquč estem endegant un debat públic sobre el nou Reglament de Participaciķ i creiem que és una oportunitat per debatre sobre com entenem la participaciķ i com millorar-la. Alhora, creiem que cal garantir els drets bāsics de la ciutadania a participar en assumptes públics i per aixō convé redactar un Reglament específic. Concretament, aquest nou Reglament ens ajudarā a:

  • Impulsar la participaciķ online
  • Millorar els mecanismes de participaciķ (consells, processos, consultes populars, altres vies per participar...)
  • Implementar la transparčncia i el retiment de comptes
  • Crear nous espais de colˇlaboraciķ entre ciutadania i administraciķ
  • Millorar la transversalitat entre diferents ārees de l'administraciķ en participaciķ ciutadana

Com ho fem i com s'hi pot participar?

Ja s'han iniciat sessions de treball i debat amb els tčcnics de diferents ārees municipals. Es realitzarā una sessiķ de treball amb representants d'entitats, dels Consells Municipals, membres de grups de treball sectorials, etc.

La ciutadania en general farā arribar les seves opinions a través d'aquesta enquesta i podrā participar en fer les esmenes i les propostes que cregui oportunes a l'esborrany del Reglament, que es publicarā al web municipal. La redacciķ final del Reglament de Participaciķ Ciutadana s'aprovarā a través del Ple de l'Ajuntament, amb els canvis i els suggeriments validats per l'Equip de Govern en el període d'exposiciķ pública al web.

Us convidem a participar-hi, fem-ho entre tots, fem-ho possible.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^