ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comencen les obres del carrer Nou
A partir del 29 de gener
PUBLICAT Dimarts, 23.01.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

carrer nouDes del dia 29 de gener de 2018 i fins a finalització de les obres, que tindran una durada aproximada de tres mesos, el carrer Nou estarà tancat a la circulació. Es tallarà tot el carrer, des del torrent dels Lledoners fins a la riera Buscarons.

També es tallarà el carrer Abell Baix, entre els carrers Abell i Josep Mora, excepte per a l'accés als guals.

Hi haurà altres afectacions puntuals, que es comunicaran amb antelació però que convé tenir en compte:

- Un tall de dos dies per poder fer la connexió del clavegueram entre el carrer Nou i el torrent dels Lledoners.

- Un tall d'una setmana per poder fer la connexió del clavegueram del carrer Nou amb la riera Buscarons.

Es canvia el sentit de la circulació del carrer Josep Mora, al tram comprés entre riera Lledoners i passeig de la Misericòrdia. Aquest canvi serà vigent en tot el transcurs de les obres. És un canvi que es farà per facilitar la sortida cap a les rondes als moments de talls parcials.

Tots els propietaris de guals del carrer Nou han de facilitar la matrícula dels vehicles que tanquen als seus immobles i omplir un document que s’ha facilitat o que poden obtenir a la Policia Local, i d'aquesta manera se'ls farà una tarja especial que els habilita per estacionar a les zones blaves pròximes al carrer Nou sense horari i durant tot el temps que durin les obres. 

El carrer Nou està tancat en un dels trams, des que al novembre de 2016 es va obrir un esboranc de grans dimensions al mig de la calçada, després d'un episodi de fortes pluges. Des d'aleshores s'ha estat treballant per poder solucionar definitivament la problemàtica d'aquesta via, que passa per un arranjament complet de tot el carrer. Durant el 2017 s'ha fet la licitació del projecte i les obres, finalment, podran començar aquest final de gener.

obres carrer nou - febrer 2018   obres carrer nou - febrer 2018

^