X
1a finestra emergent - portada
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Original gimcana familiar per promocionar la Plaça Mercat per Nadal
PUBLICAT Divendres, 22.12.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

folletó mercat gimcanaLa Plaça Mercat s'ha adherit a la proposta lúdico-educativa promoguda per l'Oficina de Mercats i Fires Locals de la Diputació de Barcelona per promocionar els mercats municipals com a rebost per proveir les taules nadalenques. Fins al 5 gener s'organitza una gimcana per descobrir l'ingredient secret d'aquest Nadal.

L'objectiu és posar en valor la Plaça com a espai per a la ciutadania, que ofereix atenció personalitzada i productes de qualitat i de proximitat. També se la vol apropar a les famílies i oferir-los una activitat de lleure que transmeti els valors de compra al mercat i emmarcat en aquestes dates tan assenyalades.

Només cal tenir ganes de jugar, per participar-hi. Es pot fer a qualsevol hora, en família o individualment. La gimcana està formada per 7 proves, cadascuna de les quals conté un enigma per resoldre. Els enigmes estaran penjats arreu de la Plaça Mercat en forma de cartells. Cada prova té com a resultat una paraula i les inicials de les 7 respostes porten a descobrir l'ingredient secret del Nadal.

Un cop descobert, s'entrarà en un sorteig de premis, per infants i per adults. A banda del Mercat de Canet, hi participen els d'Arenys de Mar, Berga, Calella, Cardedeu, Manresa, Torelló i Vilassar de Mar.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^