Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dijous, 21.12.2017

Llegiu la informació amb les recomanacions de mobilitat i seguretat de la Policia Local

La cavalcada d'aquest any variarà el recorregut i ja no sortirà des de l'avinguda Marià Serra. El motiu és fer-la passar per la zona alta de la riera Gavarra, que és, d'altra banda, per on arriben les carrosses reials. Així doncs, el recorregut d'enguany serà:

Riera Gavarra (davant plaça Busquets), baixada per la riera Gavarra fins a la plaça de la Llenya, pujada per la riera Buscarons, gir a la plaça Mercat i baixada de nou per la riera Buscarons fins al carrer Ample (salutació des del balcó de l'Ajuntament), carrer Castanyer i plaça Macià.

La tribuna per a l'Audiència a tots els nes i nenes s'instal·larà, com sempre, davant de l'Església Parroquial.

Cartell cavalcada reis - 2017

Cartell cavalcada reis - 2017

Fitxer: CARTELL_REIS_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 439,89 kB

L'inici de la cavalcada de Reis va ser, durant molts anys, el Santuari de la Misericòrdia. A l'escola Misericòrdia és on es preparaven patges i Reis per recórrer els carrers del municipi i acabar amb l'Audiència a la plaça de l'Església. A banda dels patges, hi havia cavalls i majorettes acompanyant les carrosses. Baixaven pel passeig de la Misericòrdia fins al carrer d'aquest mateix nom i després ja anaven riera avall. Amb els anys es va deixar de passar pel carrer de la Misericòrdia i la concentració s'ha fet, durant tot aquest temps, a la ronda del Doctor Anglès. El nou recorregut s'informarà per tots els canals de l'Ajuntament perquè cap canetenc es perdi el pas reial pel nostre municipi.

Agenda 5 de gener