Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 05.12.2017

El diumenge 21 de gener és la data triada per celebrar el 23č Cros de Canet de Mar, prova que forma part del circuit maresmenc de Cros. L'organitza l'entitat Sport Canet i l'Ŕrea d'Esports de l'Ajuntament i compta amb la colˇlaboració de Gesport, la Federació Catalana d'Atletisme, el Consell Esportiu del Maresme i la Diputació de Barcelona. Les inscripcions són gratuďtes i es poden fer anticipadament a través dels webs www.gesport.cat; www.cemaresme.cat, o bé el mateix dia de la cursa. 

Als webs de referčncia també trobareu tota la informació sobre horaris, categories i distŕncies. La prova començarŕ a les 10.00 amb la sortida dels participants de les categories Sub18 i Sub16 i acabarŕ a les 12.30 amb la participació de les noies de la categoria Sub8. A les 12.45 es farŕ l'acte de lliurament de premis.

El lloc de celebració del 23č Cros de Canet de Mar és el Pla d'en Sala. Es donaran premis als tres primers classificats de cada categoria i pel 1r atleta local. Si el primer local estŕ classificat entre els tres primers guardonats, es donarŕ el premi local al següent corredor del municipi. Es considera atleta local, l’esportista que estigui inscrit amb una entitat local o amb el nom del municipi, o sigui avisat a l’organització abans del lliurament de premi.

Abans de la de Canet, aquest desembre hi ha proves a Malgrat el dia 8 i a Alella el dia 17.

Cartell Cros canet - gener 2018

Cartell Cros canet  - gener 2018

Fitxer: sport_canet_cros_1801.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pŕgines: 1
Mida: 1,73 MB