Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
17 joves participen al Projecte Passarel·les aquest curs 2017 - 18
PUBLICAT Dilluns, 13.11.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

projecte Passarel·les - any 2011Aquest curs s'ha iniciat una nova edició del Projecte Passarel·les. Des de l'octubre, alguns alumnes del darrer cicle de la ESO, combinen les classes a l'institut amb l'estada en empreses locals. Són alumnes de 3r i 4t dels dos instituts públics de Canet, el Lluís Domènech i el Sunsi Mora que presenten alguna dificultat per seguir la formació reglada i poden tenir risc d'abandonament escolar. Se'ls ofereix, a més a més de l’adaptació curricular, estades formatives en empreses, institucions i comerços per tal que l’alumne participant pugui aprendre part de la realitat del món laboral i trobi la motivació per aconseguir la titulació d'Educació Secundària Obligatòria.

Aquest any el projecte compta amb la participació de 17 alumnes entre els dos centres, el Lluís Domènech i el Sunsi Mora.

El projecte Passarel·les compta amb la implicació directa de les àrees d’Educació i Infància, Joventut i Promoció Econòmica de l'Ajuntament, cadascuna incidint en l'àmbit de la seva especialitat. D'aquesta manera s'ha pogut engrescar a empreses i comerços locals perquè col·laborin amb el projecte, acollint dos matins a la setmana els joves que hi participen i fent que adquireixin habilitats socials que els seran molt útils en un futur.

Aquest curs col·laboren amb el projecte l'Agrobotiga El Sindicat, Floristeria Rosa Bley, Frank Automoció, la Llar d'Infants Municipal El Palauet, My Sweet Dreams Cupcakes, H2O complex esportiu municipal, Residència Guillem Mas, Residència CDM, System perruquers, Taller MLL, Taller Moto Racing Canet i el mateix Ajuntament.

Des de l'Ajuntament i des dels dos instituts es convida les empreses i els comerços locals a participar en el Projecte Passarel·les, ja que es tracta de donar una oportunitat a aquests nois i noies perquè s'engresquin a acabar els estudis i coneguin de primera mà com és el món laboral. Són 8 hores setmanals durant les quals col·laboren en tot allò que és propi de l'empresa o el comerç assignat. Si hi voleu col·laborar us podeu posar en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, trucant al 93 795 4625 o enviant un correu a canet.promeconomica@canetdemar.cat

Des d’aquí volem expressar el nostre agraïment i reconeixement a totes les empreses i professional que fan possible un cop més aquesta edició del programa.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^