Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Agraīment de l'alcaldessa a la poblaciķ
PUBLICAT Dijous, 05.10.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

Publiquem l'agraīment que l’alcaldessa, Blanca Arbell, adreįa als canetencs i les canetenques que heu sortit massivament a manifestar el vostre dret a decidir aquest diumenge 1 d’octubre:

Com a alcaldessa de Canet de Mar perō també com a Blanca Arbell, vull donar les grācies a totes les persones que heu fet possible que el dia d’ahir es desenvolupés de la manera que ho va fer. Heu estat no només a l’alįada de les circumstāncies, sinķ que les heu superades.

Perdoneu si em deixo algú. La meva intenciķ és citar-vos a tots, penseu que al meu cor la llista estā completa, malgrat de cap ara, potser obvio algú.

Grācies als organitzadors de la jornada d’ahir. No només durant el dia 1, sinķ també durant les setmanes que l’han precedida. Grācies als membres i els voluntaris de les meses, la jornada va ser molt dura per ells. Grācies als qui vāreu cedir pas als avis i a les famílies amb nens perquč votessin els primers. Als particulars i les empreses que ens vāreu protegir amb els vostres vehicles fent barricades, als informātics que ens han ajudat en el sistema, als comerįos que ens han avituallat, als avis que, amb les seves dificultats, també van anar a votar i als joves que es van organitzar per controlar les entrades del poble. Grācies als directors dels centres que eren seu electoral; a les entitats i els particulars que facilitāveu informaciķ i no us vāreu moure dels colˇlegis en tot el dia. Grācies al mossčn de la parrōquia de Canet i a la gent del Centru  per cedir espais al poble, als bombers per venir a recolzar-nos i agents dels mossos i de la Policia Local de Canet  per vetllar pel que havien de vetllar, per la seguretat dels ciutadans i les ciutadanes.
Sense el vostre ajut, no només ens haguessin venįut, sinķ que ho haurien fet de forma violenta, tal com ho varen fer amb els nostres veīns de Sant Iscle, Sant Cebriā i Dosrius (Canyamars). Agraīment sincer a la resistčncia que varen dur a terme amb tota la fortalesa de quč varen ser capaįos, evitant que les forces repressores i  bārbares d’un estat que no ens representa, poguessin arribar al nostre poble.

Hem escrit una pāgina de la histōria i em sento profundament orgullosa de tenir els veīns i les veīnes que tinc. Perō encara queda molt camí per fer. Les passes sķn fermes i els obstacles gegantins. Perō junts construirem una societat millor. Visca Catalunya lliure.

Canet de Mar, 2 d'octubre de 2017

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^