Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ens visita l'Ateneu Cooperatiu del Maresme
Dimecres 20
PUBLICAT Dimecres, 13.09.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

El dia 20 de setembre, de 10.00 a 12.00 hores, membres de l'Ateneu Cooperatiu del Maresme s'instal·laran a Vil·la Flora per atendre totes les consultes que els ciutadans interessats en aquesta modalitat d'emprenedoria vulguin fer-los.

Els Ateneus Cooperatius són espais de trobada, aprenentatge i reflexió col·lectiva, que tenen com a base de funcionament la cooperació i la transformació social. Són una forma molt òptima per generar riquesa i ocupació de qualitat al territori. Posen al servei d'emprenedors, ciutadans, entitats i empreses informació sobre economia social i cooperativa, acompanyament a mida, formació i laboratori de bones pràctiques.

Responsables de l'Ateneu del Maresme assessoraran gratuïtament aquest dimecres que ve a Vil·la Flora, tots aquells emprenedors que estiguin interessats a en el món de les cooperatives com a forma d'emprenedoria. 

Contacteu amb Promoció Econòmica de l'Ajuntament si esteu interessats a rebre assessorament:  demperedd@canetdemar.cat / 93 795 46 25.

L'activitat l'organitza l'Ateneu Cooperatiu del Maresme, la promou el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i compta amb el finançament del Ministerio de Empleo y Seguridad Social

cartell punt informació ateneu coop maresme

cartell punt informació ateneu coop maresme

Fitxer: CARTELLpunt_informacio_i_assessorament_municipis.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 290,99 kB

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^