Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Estrenem web!
PUBLICAT Divendres, 01.09.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

Aquest setembre donem d'alta el nou web institucional. És el fruit del treball dels darrers mesos, durant els quals hem adaptat tots els continguts per crear un web responsive, és a dir, que es pugui seguir cōmodament des de qualsevol dispositiu electrōnic. Aixō ens acosta a la ciutadania, que és en definitiva, l'objectiu de tot servei públic.  Per fer-lo ens hem emmirallat en webs d'altres administracions, sobretot europees, que orienten els continguts cap a la informaciķ i la prestaciķ de serveis. Ens interessa sobretot que els ciutadans trobeu la informaciķ i que aquesta estigui actualitzada. Som conscients dels recursos de quč disposem, tant econōmics com humans, i per tant, ens hem centrat a sentar les bases d'una bona arquitectura informativa, per després anar-la ampliant posteriorment i poder així fer una bona transiciķ cap a l'administraciķ electrōnica, que permetrā guanyar en eficičncia i sobretot farā fācil la interacciķ Ajuntament (administraciķ) - ciutadā (administrat).

Ens preparem doncs per donar compliment a la legislaciķ vigent en matčria de transparčncia i administraciķ electrōnica. Publiquem el catāleg de serveis de la corporaciķ, un document obert en el qual estem treballant. També donem d'alta en un lloc destacat el portal de Transparčncia i pren protagonisme la Finestreta Digital, amb els trāmits i les gestions que podeu fer amb l'Ajuntament. Mantenim l'espai de notícies i la informaciķ destacada. Agenda, entitats i tauler d'anuncis continuen a la portada, així com l'enllaį amb les xarxes socials, tot i que hem modificat la seva ubicaciķ.

Web des de l'any 2002

El web institucional va néixer al novembre de l'any 2002. La gestiķ dels continguts, el disseny de l'arquitectura i la seva actualitzaciķ sķn responsabilitat de l'Ārea de Comunicaciķ, que publica el que les diferents ārees i departaments li faciliten.  L'empresa Ample 24 n'és la responsable tčcnica, a través del suport que ens facilita la Diputaciķ de Barcelona. 

Gestionar els continguts d'un web institucional requereix molta dedicaciķ. Si detecteu errades, enllaįos incorrectes o voleu fer-nos qualsevol aportaciķ, podeu escriure'ns a canetdemar@canetdemar.cat i així ho podrem corregir més rāpidament. Recordeu que hi estem treballant. Moltes grācies!!!

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^