Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 01
pancarta 15
Pancarta 02
Pancarta 14
Canet Rock 014
Pancarta 10
Pancarta 07
Pancarta 09
Pancarta 11
Pancarta 13
Pancarta 08
sant jordi
Pancarta 03
Canet Rock 014
Pancarta 05
Pancarta 12
Pancarta 04
Pancarta 06
NOTÍCIES
Les maletes viatgeres de la Biblioteca recorren les escoles de Canet

Què són les Maletes viatgeres? Doncs, són maletes farcides de llibres que no s'estan quietes a la Biblioteca i donen voltes per les escoles i els instituts, i també per altres espais on la lectura sigui benvinguda.

maleta viatgera BibliotecaLa maleta viatgera és un recurs pedagògic que es crea amb la finalitat de potenciar el gust i l'hàbit lector, sobretot entre els infants i els joves, creant un ambient acollidor i proper al voltant de la lectura, ja sigui de manera individual, col·lectiva o compartida.

Es posa al seu abast una gran diversitat de lectura, per tal que la coneguin i ells mateixos en facin una selecció amb criteri propi.

Enguany, les maletes viatgeres de la Biblioteca P. Gual i Pujadas de Canet de Mar ja han fet uns quants viatges, desplaçant-se cap a dos dels centres d'ensenyament de la població: l'Escola Misericòrdia i l'Institut Lluís Domènech i Montaner.

Cadascun d'aquests centres demanen a la Biblioteca que omplim les maletes segons les necessitats que  tenen al llarg del curs. De vegades pot ser un lot de temàtica concreta, o bé lots generals que englobin una mica de tot. La durada de cada viatge va en funció del temps que demana l'escola: pot ser per un període bimestral o trimestral i anar-les renovant, o també per a tot el curs escolar.

I quan retornen a la Biblioteca, satisfà saber que a través de les maletes s'ha despertat l'interès per la lectura i s'ha pogut promocionar l'ús de la Biblioteca com a font de coneixement.

Informació publicada el 13 de març de 2017
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat