ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Preparats per les Jornades de l'associacionisme i la participació
16 i 17 d'abril
PUBLICAT Dimarts, 12.04.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

pancarta jornades participacióAquest cap de setmana celebrem les Jornades de l'associacionisme i la participació. Tota la jornada del dissabte 16 i el matí del diumenge, les entitats ocuparan el centre de Canet. Els espais escollits per celebrar-hi activitats són la Casa Roura, la Plaça Mercat, la riera Sant Domènec i les places Universitat i Colomer.

L'acte central de les Jornades es farà a les 17.30 hores a la Casa Roura, amb un parlament del senyor Joan Anton Camunyas i l'actuació de l'Orfeó Misericòrdia. Al matí però, ja hi haurà activitat, amb un concurs de fotografia, un de dibuix i xocolata i un taller de percussió. Les activitats de la tarda s'allargaran fins a la mitjanit.

Diumenge 17 al matí, a partir de les 11.00 hores es reprendrà l'activitat. Començarem jugan a Scrabble i després les entitats seguiran amb totes les activitats programades, entre les quals hi ha tallers de mandales, de maquillatge, jocs de llengua, esports, dibuix, fotografia, percussió, música, sardanes, foc, jocs tradicionals, fotomaton i venda de samarretes solidàries. A les 14.00 hores es clouran les jornades amb una traca final.

Les Jornades aprofitaran per promoure a Canet el projecte solidari ARI, de l'Hospital Clínic de Barcelona. L'Ari és una noia de 18 anys que pateix leucèmia. Com han fet altres pacients i institucions, l'Ari ha estat exemple de superació i ella i el seu entorn han utilitzat l'adversitat per conscienciar tothom i recollir fons per millorar el dia a dia dels pacients d'hospital. Els fons recaptats amb aquest projecte s'ingressen a l'Hospital Clínic per a dues línies del projecte ARI, l'assistència intensiva i la investigació. I Canet de Mar hi col·laborarà durant les Jornades de participació.

Consulteu el programa dels actes de la Jornada:

programa jornades de participació

programa jornades de participació

Fitxer: programa_jornades_participacio.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 292.23 kB

^