Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 11
Pancarta 09
Pancarta 01
Pancarta 10
Pancarta 03
Pancarta 08
Pancarta 06
Pancarta 12
Pancarta 04
Pancarta 05
Pancarta 07
pancarta 15
Pancarta 14
Canet Rock 014
sant jordi
Canet Rock 014
Pancarta 02
Pancarta 13
NOTÍCIES
Canvis al servei d'emergčncia en la recollida d'escombraries

Ārea d'emergčncia - setembre 2014El dia 8 de gener de 2015, s’eliminen les dues ārees d’emergčncia i entra en funcionament el nou servei d’emergčncia de la Deixalleria, amb l’objectiu de millorar l’índex de recollida selectiva, reduir costos i sobretot, millorar la imatge de Canet.

Les ārees d’emergčncia es van instalˇlar per donar resposta als ciutadans que, per motiu de feina, horari o situacions excepcionals, no podien utilitzar el servei de porta a porta dins l’horari habitual.

La realitat perō, ha estat que les ārees s’han utilitzat malament durant molt de temps. S’han convertit en un punt de brutícia important i el 80% dels residus que s’hi aboquen estan barrejats i mal colˇlocats.

El 35% de tot el rebuig que es recull a Canet prové de les ārees d’emergčncia, amb el sobrecost que aixō suposa.
I la fracciķ orgānica que s’hi recull estā plena d’impropis i per tant, s’ha de tractar com a fracciķ de rebuig, és a dir, que s’ha de portar a la planta incineradora.

Tot aixō ha motivat aquest canvi, que recordem que es farā efectiu al gener.

Com funciona el nou servei?

Els residus que no s’han pogut deixar amb el porta a porta, s’han de portar a la Deixalleria, correctament separats.  S’han de lliurar a l’operari de la instalˇlaciķ i justificar l’ús del servei d’emergčncia. Si no es pot anar fins a la Deixalleria, hi ha l’opciķ de posar-se en contacte amb l’Ārea de Medi Ambient de l’Ajuntament i buscar plegats una soluciķ adequada.


Qui en pot fer ús?

Poden fer ús d’aquest servei, les persones que, de forma excepcional, no poden treure els residus en l’horari establert del porta a porta, que és de 20.00 a 22.00 hores.

També aquells que hagin generat, en un moment puntual una gran quantitat de residus. Per últim, també es permetrā fer-ne ús al ciutadans de segona residčncia.

Informaciķ publicada el 30 de desembre de 2014
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat