ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canvis en la freqüència d'alguns canals de la TDT
PUBLICAT Dilluns, 27.10.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

imatge web tdtAquest final d’octubre s’està produint un canvi en la freqüència d’emissió d’alguns canals de televisió de la TDT. El motiu és la liberalització del dividend digital. Això ha provocat que alguns canals deixin de veure’s com fins ara i calgui fer una resintonització.

En concret, al nostre municipi els canvis de freqüència afecten els canals de televisió de RTVE (la 1 HD, Teledeporte HD i Teledeporte).

Per això, caldrà resintonitzar, amb el comandament a distància, els canals de la TDT i així se seguiran rebent els canals que canvien la freqüència. Els edificis amb antena col·lectiva que no haguessin adaptat l’antena anteriorment i no rebin aquests canals quan es faci la resintonització, hauran de contactar amb una empresa instal•ladora per adaptar l’antena col·lectiva.

Un cop adaptada l’antena col·lectiva, aquests edificis podran rebre els canals modificats així com altres canals que puguin modificar-se també amb motiu d’aquesta liberalització del dividend digital i nous canals que es posin en funcionament en un futur.

A les cases unifamiliars que tinguin antenes de televisió individuals i en edificis petits, no caldrà fer noves adaptacions de les antenes i es poden seguir rebent els canals només resintonitzant els receptors de televisió amb el comandament de l’aparell.

El Govern central ha posat en marxa un pla d’ajudes que poden sol·licitar les comunitats de propietaris. Per resoldre tots els dubtes sobre aquests canvis, se'ns han facilitat els contactes següents: telf. 901 20 10 01 i 954 30 77 96 i web www.televisiondigital.es.


^