Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Final de curs a l´Escola d´Adults
PUBLICAT Dimecres, 25.06.2014
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

Final curs Escola d'Adults - 2013-14L’Escola d’Adults va fer el final de curs amb una festa a l’envelat de Vil•la Flora. Per entregar els diplomes va assistir l’alcalde, Jesús Marín, acompanyat pels regidors Laureā Gregori, Sussi Sánchez i Āngel Lķpez.

L’alcalde va felicitar a tots per la feina feta al llarg del curs i va acompanyar les mestres en l’entrega dels diplomes a tots els alumnes. La festa amb berenar inclōs va durar fins dos quarts de nou.

L’Escola d’Adults ha organitzat aquest any un seguit de cursos que tenen relaciķ amb l’aprenentatge i aprofundiment en els idiomes castellā i catalā i en informātica. També s’ha encarregat dels cursos d’accés al grau mitjā i superior. El curs 2013-14 ha comptat amb més de 100 alumnes.

Els cursos instrumentals de castellā estan dividits en alfabetitzaciķ i neolectors i estan dirigits a persones que no van poder acabar els estudis o fins i tot que no van poder anar a l’escola.

Curs accés Grau Mitjā i Superior - 2013-14Els de catalā estan orientats sobre tot a les persones nouvingudes o a persones que no han pogut estudiar catalā. Hi ha un taller de lletres per a l’ortografia i la gramātica, el curs Bāsic I i II i alfabetitzaciķ per a nouvinguts. Aquests cursos han tingut la col•laboraciķ dels voluntaris de la Creu Roja.

Aula clic d’internet és el curs inicial que s’organitza per introduir els alumnes al funcionament  bāsic del correu electrōnic i les xarxes socials entre altres temes.

Aquest curs 2013-14 ha estat el primer que l’Escola s’ha encarregat del curs d’accés al grau superior i el quart del de grau mitjā. Les qualificacions dels dos cursos ha estat molt bones. S’han presentat a la prova accés a grau mitjā catorze alumnes dels que han aprovat dotze i al grau superior setze i han aprovat catorze. Ressaltar que quatre dels presentats al grau superior han aconseguit un resultat de 10 i set una qualificaciķ de 9 punts.
Les preinscripcions als cursos d’accés a Grau Superior i Mitjā es podran fer del 7 al 18 de juliol de 10.00 a 14.00 hores al Centre Cívic i Cultural Vil•la Flora.
La resta de cursos que organitza l’Escola d’Adults faran la matrícula al setembre.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^