ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El cicle inicial del col·legi Santa Rosa de Lima visita la Casa museu
PUBLICAT Dimecres, 26.03.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Els quaranta alumnes del cicle inicial de Primària del col·legi FEDAC Canet de Mar Santa Rosa de Lima van visitar la Casa museu el passat divendres 21 de març. Es van dividir en dos grups per poder participar més activament a les activitats proposades.

En aquesta ocasió, al ser començament de primavera i coincidir amb l’exposició temporal Empremtes, els alumnes van participar en un taller per descobrir les olors i el tacte de les plantes que trobem als voltants de Canet.

Empremtes es pot visitar fins al 25 d’abril i  exposa fotografies de composicions florals que va fer Domènech i Montaner, per aquest motiu els escolars van poder comparar les imatges amb les plantes vives. Van acabar el taller emportant-se cadascú una planta de farigola cap a casa.

Les escoles de Canet fan visites regularment a la Casa museu. Des d'aquest equipament cultural, s’intenta fer més atractiva la visita adequant-la a les diferents edats dels escolars i a l'època de l'any que vénen. Quan els visiten els grups d’Educació Infantil fan contes i expliquen històries relacionades amb la vida de Domènech i Montaner. Si són els alumnes de Primària, les visites són més pràctiques i, a banda de les explicacions de les obres i la vida de l’arquitecte, es fan tallers on s’experimenta alguna tècnica relacionada amb la Casa museu.

visita Santa Rosa de Lima a la Casa museu - març 2014   visita Santa Rosa de Lima a la Casa museu - març 2014  visita Santa Rosa de Lima a la Casa museu - març 2014

^