ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Arrenca el Pla Estratègic de Desenvolupament Local
PUBLICAT Dimecres, 15.01.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament s’ha posat en marxa un projecte d’envergadura que pretén definir l’estratègia de desenvolupament econòmic de Canet, a mig i a llarg termini: el PLA ESTRATÈGIC DE DESENVOLUPAMENT LOCAL.

Els resultats d’aquest treball hauran de permetre definir les línies d’actuació per potenciar els avantatges competitius del municipi per tal de reactivar l’economia i la societat local aprofitant els recursos endògens i promovent la cooperació pública i privada per fomentar el creixement, l’ocupació i la millora de la qualitat de vida de la població.

Aquest projecte està liderat per l’Equip de Govern, i la seva coordinació va a càrrec d’una Comissió Tècnica integrada pel regidor i l’equip tècnic de Promoció Econòmica. Aquesta Comissió comptarà també amb el suport del personal tècnic d’aquelles àrees municipals que, per la temàtica tractada, puguin veure’s implicades en el Pla Estratègic i comptarà amb el suport puntual d’empresa consultora externa especialitzada.

La primera fase del procés, que es va fer durant el 2013, va ser la detecció de recursos i motors econòmics del municipi a partir de l’anàlisi dels diferents projectes realitzats anys anteriors des de Promoció Econòmica així com les conclusions extretes del Pla d'Ordenació Urbanística (POUM), per tal de determinar la situació actual i de partida.

Tota la informació elaborada fins ara i tota la que es generarà a partir d'aquest moment, s'anirà introduint a l'espai web que hem creat expressament per al Pla Estratègic. Entreu-hi.

Banner Pla estratègic - 2014

^