ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La formació professional dual compta amb la implicació de les empreses del Maresme
PUBLICAT Divendres, 17.05.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Sessió informativa cicle formatiu - maig 2013Aquest dijous passat ha tingut lloc a l'Aula magna del CRTTT, antiga Escola Universitària de Teixits, la sessió informativa sobre el Cicle formatiu de Grau Mitjà de Confecció i Moda, que començarà a Canet el proper mes de setembre. L'alcalde Jesús Marín, com a responsable també de l'Àrea d'Educació, va presidir la sessió. Ho va fer juntament amb Miquel Soler, director del Centre de Recerca i Transferència Tecnològica Tèxtil i amb Dolors Castro, coordinadora de formació professional dels Serveis Territorials d'Ensenyament al Maresme - Vallès Oriental. També hi era present Miquel Galceran, director de l'Institut Lluís Domènech i Montaner, que és el centre al qual s'adscriu aquesta modalitat de formació professional dual a Canet.

A la sessió es va constatar la bona entesa i el compromís pres pel Departament d'Ensenyament, la Diputació de Barcelona, el Centre tecnològic empresarial de Mataró i Maresme (CETEMMSA) i l’Associació d’empreses de gènere de punt de Mataró i Maresme (ASEGEMA), que ha fet possible que s'imparteixi al nostre municipi aquesta modalitat de formació professional dual, que es caracteritza per la combinació de formació a les aules i aprenentatge a les empreses conveniades.

La celeritat amb s'ha hagut de tirar endavant tot el procés de preinscripció, que recordem que s'està fent actualment i s'allargarà fins al divendres que ve, 24 de maig, fa que la transmissió d'informació s'estigui fent també de forma precipitada. Tot i així, s'ha començat a detallar el contingut del cicle i les assignatures que el formaran. Els alumnes i les famílies interessades van poder veure les instal·lacions del CRTTT, que és on s'impartirà el Cicle formatiu. S'ha deixat oberta la possibilitat de fer una nova sessió informativa si les famílies ho demanen.

Documents informatius del Cicle:

Informació cicle formatiu confecció i moda

Informació cicle formatiu confecció i moda

Fitxer: Cicles_Formatius_Textil_Dual.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 11
Mida: 704.75 kB

Difusió formació professional dual

Difusió formació professional dual

Fitxer: DIFUSIO_FORMACIO_PROFESSIONAL_DUAL.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 9.9 kB

^