Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 11
Pancarta 02
Pancarta 12
Pancarta 05
pancarta 15
Pancarta 03
Pancarta 01
Pancarta 14
Canet Rock 014
Pancarta 09
Pancarta 06
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 04
Pancarta 10
Canet Rock 014
Pancarta 13
sant jordi
PortadaPortada - TerritoriTerritoriPortada - Territori - PARTICIPA-HI!PARTICIPA-HI!
PARTICIPA-HI!

INICI

PRESENTACIÓ

QUÈ ÉS EL POUM?

LES FASES

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

DOCUMENTACIÓ

ACTUALITAT

PARTICIPA-HI!

El Programa de Participació Ciutadana del POUM preveu la creació d’eines i espais per tal d’afavorir l’accés a la informació i perquè els ciutadans i les ciutadanes de Canet de Mar hi puguin dir la seva:

Fase 1. Difusió i participació ciutadana previs a l’Avanç

- Trobada de l’equip redactor amb la Coordinadora d’entitats per tal de donar a conèixer el procés d’elaboració del POUM, celebrada el dia 24 de gener de 2013

- Sessió informativa del POUM: 15 de febrer de 2013 a les 19.00h a l'Aula Magna de l'Escola Teixits. Es donarà a conèixer la informació del contingut dels treballs duts a terme, la seva planificació i el procés participatiu. La jornada serà oberta a tota la ciutadania. Notícia a la web. Agenda. Tríptic informatiu. Cartell. Presentació de l'acte. Vídeo de la Sessió.

- Taller participatiu: 23 de febrer de 2013 a les 10.00h a l'Envelat de Vil·la Flora. Debat obert a tota la ciutadania sobre alguns aspectes del POUM. Per a participar-hi caldrà inscriure's a partir del 16 fins al 21 de febrer a través de la web o omplint la butlleta que es podrà trobar a la seu de l'Ajuntament. Inscripció. Tríptic del taller. Documentació informativa. Notícia a la web. Cartell. Agenda. Presentació de l'acte. Notícia a la web. Informe del taller.

- Taller del POUM als alumnes de 4art d'ESO del municipi. La Comissió de seguiment va decidrir, arrel de les propostes fetes, tant a la sessió informativa com al taller participatiu, realitzar diferentes sessions als alumnes de 4art d'ESO de l'IES Lluís Domènech i Montaner i el Col·legi Yglesias. Les sessions van tenir lloc els dies 12 i 19 de juny de 2013. Notícia a la web.

- Trobada amb agents i persones rellevants del municipi, tant per la seva implicació i activisme polític, cultural i social, com també per la seva trajectòria personal i professional. La trobada va tenir lloc el dia 23 de juliol de 2013. Notícia a la web.

- Enquesta en línia: podràn respondre l'enquesta elaborada en motiu del POUM tots els ciutadans/es de Canet de Mar a través de la xarxa fins el dia 31 de juliol de 2013. També es posarà a disposició en paper a la seu de l'Ajuntament per tal d'afavorir l'accés a tota la ciutadania. Notícia a la web I. Notícia a la web II.

Fase 2. Aprovació Avanç del POUM

- Exposició informativa de l'Avanç del POUM a la Biblioteca municipal i a Vil·la Flora. Fins al 22 de novembre de 2013. Notícia a la web.

Fase 3. Aprovació Inicial del POUM

- Sessió informativa del POUM: 27 de març febrer de 2013 a les 18.30h a l'Aula Magna de l'Escola Teixits. Es donarà a conèixer la informació del contingut dels treballs duts a terme. La jornada serà oberta a tota la ciutadania. Notícia a la web. Cartell.

També cal destacar:

- Bústia de comentaris, dubtes i suggeriments

- Habilitació d’un espai de consulta de la documentació a la seu de l’Ajuntament. També es podrà consultar la documentació als ordinadors d'autoconsulta de la Biblioteca i de Vil·la Flora, la qual cosa garanteix l’accés dels materials a tota la ciutadania.

Per a més informació sobre el desenvolupament del procés participació ciutadana premeu [+]

ACTUALITAT

22 de febrer de 2016: Reunió de la Comissió de Seguiment del POUM amb els representants electes i els seus assessors que la integren.

15 de ferber de 2016: Reunió de la Comissió de Seguiment del POUM amb els representants electes i els seus assessors que la integren.

1 de febrer de 2016: Reunió de la Comissió de Seguiment del POUM amb els representants electes i els seus assessors que la integren.

18 de gener de 2016: Reunió de la Comissió de Seguiment del POUM amb els representants electes i els seus assessors que la integren.

9 de desembre de 2015: Reunió de la Comissió de Seguiment del POUM amb els representants electes i els seus assessors que la integren.

30 de novembre de 2015: Reunió de la Comissió de Seguiment del POUM amb els representants electes i els seus assessors que la integren.

18 de novembre de 2015: Reunió de la Comissió de Seguiment del POUM amb els representants electes i els seus assessors que la integren.

9 de novembre de 2015: Reunió de la Comissió de Seguiment del POUM amb els representants electes i els seus assessors que la integren.

8 d'abril de 2015: Publicació al BOPB de l'anunci de l'Aprovació Inicial del POUM.

27 de març de 2015: Sessió Informativa Aprovació Inicial del POUM. A les 18.30h a l'Aula Magna de l'Escola Teixits

19 de març de 2015: Aprovació Inicial del POUM pel Ple extraordinari.Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat